britt

Alternative content

Cad Software

Avantaje

 

Adresate specialistilor in activitati CAD pentru proiectarea, desenul si executia de structuri metalice, sistemele software distribuite in Romania de BRITT, dublate de cursurile de instruire oferite in calitate de partener CCS, confera maximum de profesionalism si eficienta, flexibilitate si suport financiar corespunzator cu necesitatile utilizatorilor.

 

INSTANT
Sistem software pentru analiza si proiectare conforma cu normele EUROCODE 3 a structurilor metalice, ce contine biblioteci specializate pentru simplificarea proiectarii.

 

AutoSteel
Permite analiza, proiectarea si executia desenelor pentru constructii metalice, oferind excelente facilitati automate de analiza statica si spectrala in conformitate cu normele EUROCODE 3.

 

StruCAD
Sistem software cu cea mai larga utilizare la nivel mondial pentru modelarea parametrica 3D. Desenele, datele CAM si listele de materiale realizate automat se coreleaza pe parcursul proiectarii, fara a mai fi nevoie de interventia speciala a utilizatorului.


MultiSteel
Realizeaza legaturi la operarea cu INSTANT si AutoSteel permitand importul si transferul de fisiere precum si lucrul direct cu AutoCAD.

 

StruMIS
Program de management al productiei de structuri metalice (stocuri, operatii, procese), in conexiune cu StruCad, permite controlul complet al proiectarii executiei si livrarii de structuri metalice.