britt

Alternative content

Despre noi

  Specialistii nostri, recunoscuti pe plan intern si international (doctori, doctoranzi, cercetatori) au la activ mii de ore de calcul de structuri, proiectare, cercetare si verificare asistata, folosind sisteme de calcul si echipamente profesionale.

 

  Membrii echipei de cercetare-proiectare sunt autori a numeroase norme de proiectare in domeniul constructiilor metalice, cum ar fi: NP 012/1997 ; NP042/2000 ; NP046/2000 ; NP055/2000.

 

  Firma noastra a realizat proiecte pentru peste 100 de hale industriale si obiective social-economice (banci, sali de sport),  fiind promotorul in Romania a aplicatiilor structurale a profilelor din otel cu pereti subtiri formati la rece.

 

  Prof. Dr. Ing. Dan Dubina este verificator si expert autorizat MLPAT, inginer atestat si membru al British Institution of Structural Engineers, presedintele Filialei Timisoara a AICPS, presedinte al APCMR (Asociatia Producatorilor de Constructii Metalice din Romania), membru al Biroului Executiv al Comisiei Europene de Constructii Metalice.

 

Staff

 

Dan DUBINA, Prof. Dr. Ing. - Director General


Daniel GRECEA, Prof. Dr. Ing. - Director executiv


Viorel UNGUREANU, Conf. Dr. Ing. - Director Cercetare-Dezvoltare


Florea DINU, Conf. Dr. Ing. - Director Departament Proiectare